Na PlayStation 4 se chystá Persona 5: The Royal
zdroj: tisková zpráva

Na PlayStation 4 se chystá Persona 5: The Royal

25. 3. 2019 11:56 | Video | autor: Patrik Hajda |

Pátý díl JRPG série Persona se trefil do černého. U kritiků zabodoval na výbornou (náš Vilém sáhl po devítce) a jeho kvality se podepsaly na prodejích, které zhruba po roce od vydání překročily dva miliony kopií. Nyní se kolem Persony 5 děje něco nového a velmi tajemného. Něco, co se nazývá Persona 5: The Royal.

Umíte si představit battle royale ve světě Persony? Je to velmi divoké a také asi méně pravděpodobné rozklíčování podtitulu hry. Pravdou totiž je, že se o projektu Persona 5: The Royal moc nedozvídáme. Tvůrci ze studia Atlus jen vypustili kratičký teaser, ve kterém figuruje neznámá ženská postava.

Dabing je japonský a anglické titulky chybí, proto beru zavděk webem Gematsu, který poskytl překlad kratičkého dialogu do angličtiny (a já ho dále překlápím do češtiny).

„Co si myslíš o skupině Phantom Thieves?“ táže se někdo neznámé dívky, která odpovídá: „Myslím si, že pomáhat lidem je úžasná věc, ale musím říct, že je nemám ráda. Nemyslím si totiž, že by jejich metody vedly k lepšímu světu a někomu skutečně pomohly. Koneckonců, podle mě by měl každý vyřešit své vlastní problémy.“

Je tedy zjevné, že se Persona 5: The Royal bude točit kolem této rozporuplné skupiny, která sice pomáhá lidem, ale leckdy nevybíravým způsobem. Co se to na fanoušky chystá? Jde o update původní Persony 5, DLC, menší spinoff, nebo plnohodnotný díl?

Závěr traileru slibuje, že se dozvíme víc 24. dubna během živého koncertu hudby z Persony. Já bych se zároveň nedivil, kdyby Sony dodala video s anglickými titulky dnes večer ve svém prvním video oznámení State of Play.

Nejnovější články