Na PSVR si letos vyzkoušíte Iron Manův oblek a prožijete muka ve Five Nights at Freddy‘s
zdroj: Sony

Na PSVR si letos vyzkoušíte Iron Manův oblek a prožijete muka ve Five Nights at Freddy‘s

26. 3. 2019 12:30 | Video | autor: Patrik Hajda |

Značnou část včerejšího State of Play pro sebe urvaly hry pro virtuální realitu na PlayStationu 4. Sony se pochlubila mnoha novinkami, z nichž čtyřem se věnovala samostatně a zbytek se vlezl do jednoho minutového videa. Pokud vlastníte headset PSVR, rozhodně se máte na co těšit.

Iron Man VR

Touto hrou se otevřelo vůbec první video State of Play od Sony, které si dává za cíl představit novinky pro PlayStation 4 a PSVR. Když jsem uviděl Iron Manovu přilbu, zatajil se mi dech v očekávaní openworldové akce od Insomniacu (tvůrců loňského Spider-Mana). Nakonec je z toho titul pro VR, který rozhodně nevypadá špatně a dorazí ještě letos.

zdroj: Sony

No Man’s Sky: Beyond

Beyond je nadcházející obří update pro vesmírný survival No Man’s Sky, který se představil před dvěma týdny a jeho úkolem je vytvoření nejlepšího možného multiplayeru. Jak se ale včera ukázalo, součástí updatu bude i podpora virtuální reality. Ta se samozřejmě netýká jen PSVR, ale i dalších headsetů. Update by měl vyjít v létě.

zdroj: Archiv

Blood & Truth

Tvůrci London Heistu chystají další blockbusterovou podívanou Blood & Truth, která se opět odehrává v Londýně a udělá z vás akčního hrdinu (se hrou vypomáhá hollywoodský producent a režisér Rick Porras). Krytí se za překážkami, přestřelky a možnost střílet ze dvou zbraní najednou je samozřejmostí. Nadto je zde i příběh a humor. Vydání je nastavené na 28. květen a právě spuštěné předobjednávky vám zajistí avatary pro PSN, artbook a soundtrack.

zdroj: Sony

Five Nights at Freddy’s VR: Help Wanted

Hororová série Five Nights at Freddy’s se konečně dostane tam, kde dokáže děsit nejvíc – na virtuální realitu. Five Nights at Freddy’s VR: Help Wanted skládá dohromady různé úrovně z různých dílů série a přidává i nějaké nové. Každopádně čelit této věci skutečně tváří v tvář je výzva, kterou bych nepodstoupil ani za zlaté prase. Komu jsou podobné hry po chuti, ten se dočká v následujících měsících.

zdroj: Archiv

Rychlý souhrn dalších titulů

Sony má v záloze ještě slušnou řádku dalších her pro virtuální realitu, které spatří světlo brýlí v letošním roce. Nicméně na jejich představení bylo vymezeno jen několik málo vteřin v rámci jednoho krátkého videa, ze kterého se dozvídáme i datum vydání námi sledované poklidné adventury Jupiter & Mars – 22. dubna.

Mezi další zajímavé tituly můžeme zařadit Vacation Simulator od tvůrců velmi úspěšného Job Simulatoru, strategii Table of Tales, sportovní hru Everybody’s Golf VR, nebo třeba akční adventuru Falcon Age, ve které nosíte na ruce věrného sokola. Na další hry se podívejte v samotném videu:

zdroj: Archiv

Nejnovější články