Nadupaný trailer na Mortal Kombat X se nese v tónech System of a Down
zdroj: tisková zpráva

Nadupaný trailer na Mortal Kombat X se nese v tónech System of a Down

7. 4. 2015 10:28 | Video | autor: Aleš Smutný |

Sice do vydání Mortal Kombat X zbývá ještě týden, nicméně Warner Bros už vydali launch trailer. Ten je patřičně nadupaný, jak byste od podobné bojovky čekali. Vizuální složce dělá hudební doprovod hit Chop Suey! od System of a Down. Nicméně propojení s touto kapelou je poněkud hlubší, protože klip sestříhal basák kapely Shavo Odadjian, který je prý velkým fanouškem hry.

Ačkoliv jeho role spočívala především v tom, že Shavo kibicoval chlapíka, který celé stříhání prováděl podle jeho příkazů, výsledek je vážně dobrý. Jde prakticky o slícování jednotlivých záběrů s danými pasážemi písně, ale efekt vypadá a zní dobře. Chop Suey! je na podobné hrátky ideální díky změnám rytmu a nabízí dost prostoru pro epičtější nájezdy kamery, tak i pro krátké úsečné scény, které končí křupající páteří.

Trailer samozřejmě dobře funguje i proto, že hudba samotná je skvělá, byť tento fakt záleží na vašem osobním vkusu. Pokud by vás natáčení klipu zajímalo víc, podívejte se na tento kratičký dokument. Mortal Kombat X vychází 14. dubna na PC, PS4 a Xbox One a 2. června na PS3 a X360.

zdroj: Archiv

Nejnovější články