Naleštěte palubovku, basketbalová NBA 2K18 je tady
zdroj: tisková zpráva

Naleštěte palubovku, basketbalová NBA 2K18 je tady

18. 9. 2017 16:32 | Video | autor: Aleš Smutný |

Fandíte-li virtuálnímu basketbalu, letos vás čeká volba mezi dvěma lítými konkurenty. NBA Live 18 a NBA 2K18. Druhá jmenovaná s čerstvým trailerem připomíná, že už si ji můžete koupit. Jednou z hlavních novinek je zcela nový systém znázornění pohybů, ať už jde o driblování nebo akce bez míče. Nově už bude pohyb hráčů zprostředkovávat dynamické vytváření animací. Popravdě, už v minulém ročníku mi přišel pohyb hráčů vizuálně skvělý a letos je zase o velký krok dál.

To si můžete prohlédnout jak na traileru, tak i na skoro hodinovém záznamu zápasu. K dispozici budou samozřejmě klasické módy MyCAREER a MyTEAM a nově i takzvaný Neighborhood. To je takové centrum pro aktivity, potkávání jiných hráčů, ale i NBA hráčů, kde můžete pro svého svěřence nakupovat nové věci a nebo prostě trénovat. Jde o velký prostor, kde bude moci vaše herní alter ego plnit i minihry na různých hřištích apod. Více jsme psali zde.

Z dalších perliček stojí za vypíchnutí přítomnost All-Time týmů a Classic týmů, tedy těch nejlepších, kdo se proháněli pod značkou NBA. U Classic týmů najdete sedmnáct nových, takže možnosti zahrát si „kdo by vyhrál, kdy se střetli…“ budou ještě větší. NBA 2K18 je už k dispozici na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články