„Náš svět, můj příběh“ – Anthem vysvětluje své vypravěčské ambice
zdroj: BioWare

„Náš svět, můj příběh“ – Anthem vysvětluje své vypravěčské ambice

3. 9. 2018 10:53 | Video | autor: Václav Pecháček |

Bioware se nás všechny vehementně snaží přesvědčit, že dokáže svůj obvyklý narativní styl bez problémů přenést do multiplayerového prostředí. To tvrdí i nový trailer k Anthem jménem „Náš svět, můj příběh“, který vysvětluje, jak bude fungovat kombinace otevřeného světa sdíleného napříč jednotlivými hráči a vašeho vlastního osobního dobrodružství.

Komunikace s postavami, dialogové možnosti i příběhová rozhodnutí, to vše bude součástí města Fort Tarsis, kde zároveň budete řešit questy, přijímat mise od agentů atd. V rozhovorech vás tentokrát čekají jen dvě možnosti odpovědí a otevřený svět pravděpodobně nijak neovlivníte, takže jde evidentně o výrazně odlehčenou příběhovou nadstavbu, ale náznak unikátního DNA Bioware tu je.

zdroj: Archiv

Také už jsme se dozvěděli, že si k jednotlivým postavám sice vytvoříte vztah, ale ten nebude romantického rázu – z kolegů se tedy stanou kamarádi, nikoli milenci. Další úroveň mezilidského kontaktu pak pochopitelně zajistí vaši skuteční přátelé, kteří se k vám připojí přes internet a po vašem boku zmasakrují spoustu odporných nestvůr.

Koho zajímají další informace, ten ať si určitě přečte Adamův sáhodlouhý rozbor všeho možného. A kdybyste si raději Anthem rovnou vyzkoušeli, ani nemusíte čekat na oficiální vydání 22. února. 1. února totiž vyjde VIP demo pro ty, kdo si hru předobjednají, a také pro předplatitele Origin Access.

Nejnovější články