Návrat do Morrowindu v modifikaci Skywind se možná blíží
zdroj: tisková zpráva

Návrat do Morrowindu v modifikaci Skywind se možná blíží

4. 10. 2018 11:41 | Video | autor: Václav Pecháček |

Skywind, fanouškovský projekt mající za cíl převést svět Morrowindu do enginu Skyrimu, se dost možná blíží dokončení. Naznačuje to aspoň větička v popisu pod novým trailerem: „Morrowind si brzo vzpomene, nač zapomněl.“ Klíčové slovíčko je samozřejmě „brzo“. Vývojáři ovšem zároveň dle svého vyjádření hledají nové posily, takže všichni musíme krotit vzrušení… ale nové video je aspoň velice pěkné.

Podíváte se v něm na obří houby, několik záběrů z boje, spoustu lávy a soptění, a hlasový doprovod k tomu neposkytne nikdo jiný než záporák Dagoth Ur, který se vychloubá, že jeho říše zdaleka není tak ztracená a zapomenutá, jak si možná někdo myslí. Ve skutečnosti ještě zesílila! Ajaj. To zní jako práce pro neohroženého hrdinu.

zdroj: Archiv

Ale ještě předtím, než mu Morrowind otevře své brány, je potřeba dotáhnout projekt do konce, nebo aspoň do takového stavu, který by se dal prezentovat širší veřejnosti. Takže jestli se mezi vámi najdou nějací schopní dobrovolníci, zvlášť takoví, co si rozumí s 3D modely, zkuste se přihlásit tady. Všichni vám za to jednoho dne poděkujeme.

Nejnovější články