Navzdory převaze fantasy potvor nejsou lidé v Blood Bowl 2 žádná ořezávátka
zdroj: tisková zpráva

Navzdory převaze fantasy potvor nejsou lidé v Blood Bowl 2 žádná ořezávátka

19. 3. 2015 16:05 | Video | autor: Aleš Smutný |

V létě se vrátí na PC a konzole ten nejkrvavější sport pod warhammerovským sluncem. Blood Bowl 2 slibuje více taktického přemýšlení nad dalším tahem a méně akčního vyžití pro tradiční fandy virtuálního sportu. Názorně to předvádí nové video, které na pasáži z jednoho zápasu ukazuje silné stránky lidského týmu, konkrétně Reiklandských Reaverů. Jak se dozvíte od komentátorů, lidé jsou vyrovnaní ve všech ohledech, ale zároveň to znamená, že v ničem neexcelují.

Jsem si jistý, že abyste pochopili, co se na obrazovce děje, musíte mít alespoň nějakou zkušenost s Blood Bowl. I tak vás možná osloví stylově vyvedené kartičky hráčů, na kterých kromě podoby najdete i speciální schopnosti - tenhle je třeba skvělý na přijímání přihrávek a další zas na patřičně brutální obranu. Celkem bude ve hře 75 různých schopností, které najdete u hráčů napříč osmi hratelnými rasami.

Je třeba zdůraznit, že Blood Bowl 2 je strategická a ne sportovní hra ve smyslu FIFA či NHL. Zápas vám tedy nevyhrají rychlé reflexy, ale pečlivé plánování a samozřejmě i přízeň kostek, které se ve hře ukazují v hmotné podobě - ne jako výpočty na pozadí.

Blood Bowl 2 vyjde během léta na PC, PS4 a Xbox One a čekání na vydání si můžete zkrátit třebas prohlížením zbrusu nových stránek.

zdroj: Archiv

Nejnovější články