NBA 2K20 nabídne režim kariéry plný hollywoodských hvězd
zdroj: tisková zpráva

NBA 2K20 nabídne režim kariéry plný hollywoodských hvězd

19. 8. 2019 18:21 | Video | autor: Jan Slavík |

Pokud jste se někdy zasnili, jaké by to asi bylo stát se vnitřně rozervaným, ale nesmírně talentovaným mladým basketbalistou, který bude překonávat své strasti a růst ke slávě pod mentorským dohledem Idrise Elby, můžete se zaradovat. Něco podobného vám totiž, zdá se, umožní NBA 2K20.

.

O tom, jak se v nové NBA bude hrát samotný basketbal, nepadlo na Gamescomu ani slovo. Předpokládejme tedy, že to bude pět na pět, s kulatým míčem, driblingem, skákáním a házením na koš. Celý dvouminutový trailer, na který se můžete podívat níže, si pro sebe totiž uzmul náhled do filmově pojatého režimu kariéry.

zdroj: Take-Two

Určitě nebude nouze o dramatické momenty, které se ve světě sportovního zákulisí přímo nabízí. Jak jste jistě zpozorovali, krom zmiňovaného Idrise Elby tomu svým hereckým umem dopomůžou ještě další prominentní herci jako Rosario Dawson, Thomas Middleditch, Ernie Hudson, Lamorne Morris, Maverick Carter a samozřejmě též LeBron James, který celou věc také produkoval.

Na cestu za sebepoznáním a košíkářským vrcholem se budete moci vydat za necelé tři týdny - hra vychází 6. září na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Nejnovější články