Nelítostná Sylvanas se v Battle for Azeroth s Aliancí nebude párat
zdroj: tisková zpráva

Nelítostná Sylvanas se v Battle for Azeroth s Aliancí nebude párat

1. 8. 2018 13:52 | Video | autor: Václav Pecháček |

Po Jaině Proudmoore přišla řada na Sylvanas Windrunner. V druhé části seriálu Warbringers uvádějícího Battle for Azeroth, nový datadisk pro World of Warcraft, se vůdkyně Hordy pustí do války s nočními elfy a zavzpomíná si na události Warcraftu III, během nichž se díky jistému lidskému princi z čestné obránkyně lidu stala cynická královna nemrtvých.

Video se dotýká událostí zobrazených v předkampani The Burning of Teldrassil, která se ve World of Warcraft momentálně odehrává, a to až do vydání datadisku 14. srpna. Horda rozdrtila alianční obránce a záleží na Sylvanas, co si teď s porobeným nepřítelem počne. Myslíte, že ji umírající Delaryn Summermoon svými slovy pohne k milosrdenství?

zdroj: Archiv

Kdo si přeložil název předkampaně, ten asi tuší, kam tahle konverzace vede. Strom světa bude hořet, protože slitování a soucit je něco, co ze Sylvanas už dávno vysála Arthasova prokletá čepel. Invaze do elfských držav je sice motivovaná spíš praktickými než ideologickými otázkami (Horda chce zabránit Alianci v přístupu k novému kovu Azeritu), ale když už se naskytla příležitost kompletně zlomit odhodlání dlouholetého nepřítele…

Sylvanas už zkrátka není ta „hlupačka“, která marně bránila Quel’Thalas před nemrtvými. Její radikální čin však rozhodně bude mít dalekosáhlé důsledky a je trochu zvláštní, že se jí ho nepokusili rozmluvit další předáci hordy, třeba čestný ork Saurfang. Navíc je třeba pamatovat i na to, že Tyrande a Malfurion přežili a zaručeně se budou chtít pomstít.

Na jedné straně nevyzpytatelná Jaina, na té druhé chladnokrevně vypočítavá Sylvanas, a do třetice přibyde ještě Azshara, královna nag. Azeroth se žene do ničivé války, která přinese spoustu trápení pro všechny zúčastněné, ale aspoň si z toho odneseme několik pěkných videí.

Nejnovější články