Nemůžete se dočkat The Surge 2? Tvůrci pro vás natočili záběry z hraní bez komentáře
zdroj: tisková zpráva

Nemůžete se dočkat The Surge 2? Tvůrci pro vás natočili záběry z hraní bez komentáře

9. 9. 2019 12:02 | Video | autor: Patrik Hajda |

Za dva týdny se po víc než dvou letech vrátíte do krutého světa plného obrovských robotů a lidí, kteří si na roboty hrají. První The Surge z hlediska kvalit sice nedosáhla na Dark Souls, ale nabídla zajímavou sci-fi alternativu souls hrám. Dvojka zatím působí o poznání lépe a teď se s ní můžete blíže seznámit díky delšímu videu z hraní.

Studio Deck13 na nás chrlí jeden trailer za druhým a i v tomto článku naleznete jeden nový, zaměřený na stínání hlav a končetin. Po záplavě připravených filmečků proto vezmeme zavděk syrovými záběry z hraní, u kterých nás neruší žádný hlas vysvětlující dění na obrazovce.

Můžete tak nerušeně objevovat interiéry i exteriéry, různé nepřátele vybavené různými zbraněmi, finishery stínající hlavy, nějaký ten platforming a získávání výškové výhody, nahlédnete do inventáře a nechybí ani souboj s bossem.

zdroj: Archiv

Druhé video se zaměřuje na porcování. Nepřátelům můžete jedním dobře mířeným sekem amputovat ruku, nohu, hlavu nebo ho rovnou vzít vejpůl.

Další Dark Souls jen tak neuvidíme, Lords of the Fallen 2 je v nedohlednu, a pokud už máte dohraného SekiraThe Surge 2 vám kryje záda. Hra vyjde 24. září na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články