Neúspěchem nic nekončí, Hitman 2 vám ukáže, kde jste udělali chybu
zdroj: IO Interactive

Neúspěchem nic nekončí, Hitman 2 vám ukáže, kde jste udělali chybu

7. 9. 2018 12:45 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Práce nájemného zabijáka není žádný med. Často se musíte převlékat do komických obleků, hodně se přetvařovat, lhát lidem a ještě mít spoustu trpělivosti počkat si na tu správnou příležitost, kdy zlikvidovat svůj cíl. V ideálním případě tiše a tak, aby vás u toho nikdo neviděl. Že to především ve světě Hitmana není tak úplně jednoduché, to je nám asi všem jasné.

Koneckonců, co všechno se při obdobných operacích může pokazit, jsme si ukázali v sérii LongPlayů s Adamem a Vaškem. Hitman 2 na podobné omyly sice nemá umělou inteligenci, která by mise odehrála za vás, zato má velmi chytrou novou funkci „obraz v obrazu“.

Takže ke všem zabijáckým instinktům, minimapě, ukazatelům a upozorněním tedy přibude ještě jakýsi tutorial, který vám přímo během hraní napoví, co jste udělali špatně a jak situaci příště vyřešit jinak a lépe. Předpokládám, že stejně jako většina dalších ukazatelů půjde tahle vychytávka vypnout, protože chápu, že spoustu milovníků hardcore plížení a nenápadného zabíjení podobné berličky uráží.

zdroj: Archiv

Nový trailer vám pomůže naladit se na loveckou vlnu – a možná začnete přemýšlet o tom, jak nenápadně uškrtit nějakého kolegu cestou ke kávovaru a zpátky a kde v kanceláři ukrýt jeho tělo. Pokud tedy nemáte u stropu diskokouli nebo šikovně umístěné auto, kterým ho můžete elegantně rozmáčknout, ale to nepředpokládám.

Hitman 2 se plíží tichými, ale mílovými kroky, protože na PC, Xbox One a PlayStation 4 plešatý zabiják dorazí už 13. listopadu. Jedna z misí se zaručeně bude odehrávat v Kolumbii, a pokud se potvrdí drby, které kolují od června, podíváme se i na Nový Zéland, do Bombaje nebo do Miami.

Nejnovější články