Nintendo představuje zatím nejpromakanější Labo: Vehicle Kit
zdroj: tisková zpráva

Nintendo představuje zatím nejpromakanější Labo: Vehicle Kit

31. 8. 2018 11:50 | Video | autor: Adam Homola |

Třetí Labo Kit oznámilo Nintendo vlastně docela nedávno. Vehicle Kit se dostane na trh už v polovině září, a tak tu po stručné ukázce z července máme plnohodnotné představení toho zatím asi nejkomplexnějšího, největšího a minimálně na pohled nejzajímavějšího Kitu.

Hlavním virtuálním tahákem Vehicle Kitu bude jistě mód Adventure. Jakýsi ekvivalent hry v otevřeném světě, po kterém se můžete pohybovat v autě, v letadle, nebo v ponorce a kdykoliv se mezi třemi vozidly přepínat.

Během prozkoumávání několika pestrých regionů narazíte na různé drobné úkoly, které můžete plnit sami, nebo s kamarádem. Největší pozornosti se, zdá se, dostalo autu. S ním totiž můžete jezdit hned v několika různých disciplínách. Tou první je Rally, kdy závodíte skrze checkpointy.

Circuit je zase závodění na okruzích, ovšem s menších chytákem – své oponenty můžete kdykoliv počastovat obrovskou boxerkou a dorazit tak do cíle jak díky řidičskému umu, tak díky agresivnímu hernímu stylu. Slot Cars je zase něco jako závod dálkově ovládaných autíček a konečně Battle je automobilový souboj jeden na jednoho v malé aréně.

zdroj: Vlastní

Jednotlivým vozidlům můžete dokonce upravovat vzhled, a to virtuálním stříkáním spreje na jednotlivé části. Novinkou je také Custom Controls, které vám umožní přidělat Joy-Cony k různým věcem doma (smeták, volant, krabice, cokoliv, viz video...) a ježdění si tak trochu ozvláštnit.

Nintendo Labo Vehicle Kit najdete na pultech obchodů od 14. září za něco málo přes 1700 Kč.

Nintendo Labo zdroj: tisková zpráva

Nintendo Labo zdroj: tisková zpráva

Nintendo Labo zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články