Nioh 2 dostává slibovanou demoverzi
zdroj: tisková zpráva

Nioh 2 dostává slibovanou demoverzi

23. 5. 2019 14:43 | Video | autor: Patrik Hajda |

Na loňské E3 došlo k oznámení pokračování výborného akčního RPG Nioh, kterého se k dnešnímu dni prodalo na 2,5 milionu kusů. Pro Team Ninja šlo o velký úspěch, který je hodný zopakování s pokračováním Nioh 2. A stejně jako v případě prvního dílu se i dvojka dočká minimálně jednoho veřejného testování. První demoverze alfy startuje už zítra na PlayStationu 4.

Demo bohužel není přístupné úplně každému zájemci, ale náhodní uživatelé PlayStationu již obdrželi email s aktivačním kódem, který jim zajistí přístup do alfy Niohu 2 od 24. května do 2. června. Podívejte se proto do emailové schránky, jestli se vám tam jeden neválí. A pokud ano, pak počítejte se stahováním 7,5 GB dat.

Tvůrci nehodlají rozesílat další klíče, aby dokázali zpracovat veškerou zpětnou vazbu hráčů. Zprávu bohužel nedoprovází informace o obsahu demoverze, ale tento nedostatek plně vynahrazuje nový trailer se záběry z hraní. A i tentokrát půjde o pořádnou samurajskou řež, která otestuje váš skill, ale i nervy.

O Niohu 2 víme od minulé E3 pouze to, že tvůrci budou odvážnější a zakomponují do hry prvky, u kterých se v případě prvního dílu obávali, jak by je hráči přijali. Jedinou konkrétní známou novinkou je možnost tvorby vlastní postavy.

Nioh 2 stále nemá datum vydání, ale doufejme, že se dozvíme víc na letošní E3.

zdroj: Archiv

Nejnovější články