Noirová detektivka Blues and Bullets pokračuje druhou epizodou Shaking the Hive
zdroj: tisková zpráva

Noirová detektivka Blues and Bullets pokračuje druhou epizodou Shaking the Hive

8. 4. 2016 15:24 | Video | autor: Aleš Smutný |

Nový přírůstek mezi epizodické hry Blues and Bullets se před několika měsíci uvedl skvělým prvním dílem, jehož recenzi si můžete přečíst zde. V březnu příběh Eliota Nesse navázal vydáním druhé epizody s názvem Shaking the Hive na Steamu a o měsíc později se připojuje i druhá platforma, na níž hra vychází, Xbox One. Hráči na PlayStation 4 si budou muset ještě počkat, ale Eliot by to měl stihnout na konzoli od Sony ještě v dubnu.

Druhá epizoda navazuje na události té první a Eliot pokračuje v odkrývání konspirace, jíž načrtl první díl. Dá se říci, že máte očekávat více téhož, tedy představení dalších barvitých figur, další odkrytí Eliotovy minulosti, propracované hledání stop na místě činu a také akční sekvence, které by v Shaking the Hive měly být propracovanější a především lépe ovladatelné.

Hlavní plus celé série, která se roztáhne na celkem pět epizod, je především systém rozhodnutí a jejich následků. Podle prvních reakcí na Steamu ani tentokrát neudělali tvůrci ze španělského studia A Crowd of Monsters chybu a ponoření se do noirového města Santa Esperanza je opět atmosférické a příjemně stylové.

Nejnovější články