Nová mapa pro Overwatch si pohraje s gravitací na lunární základně
zdroj: tisková zpráva

Nová mapa pro Overwatch si pohraje s gravitací na lunární základně

1. 6. 2017 15:53 | Video | autor: Patrik Hajda |

Výroční oslava Overwatch je v plném proudu a Blizzard přitápí pod kotlem představením nové mapy. Horizon Lunar Colony vás poprvé vezme mimo planetu Zemi, konkrétně do pusté krajiny jejího Měsíce. Novým trailerem vás provází Winston, který vypráví o svém životě na zdejší výzkumné stanici.

Horizon Lunar Colony se zanedlouho přidá do Overwatch jako nová Assault mapa. Ta má nabídnout spoustu výškových rozdílů se strategickými pozicemi kolem kontrolních bodů, které využijí jak útočníci, tak obránci (Widowmaker by tu měla být jako doma). Spolu s mapou dorazí i slušná porce příběhu opičáka Winstona.

Dejte si chvilku oraz od popravování nepřátel a zaběhněte se podívat do pokojíčku, kde mladý Winston trávil volné chvíle. Nebo si představte, jak se ve výzkumné místnosti houpal na zavěšených pneumatikách, zatímco ho zkoumal doktor Harold Winston. Co se zde ale stalo, že všichni Winstonovi kamarádi zmizeli a on odešel na Zemi?

zdroj: Archiv

Horizon Lunar Colony nenabízí pouze novou mapu jako takovou, ale přinese i zcela nový prvek hratelnosti. Jelikož jste na Měsíci, pocítíte nižší gravitaci. Ta tedy není v rámci výzkumného komplexu, ale můžete z něj vystoupit přetlakovou komorou ven a utkat se se soupeři v nezvyklém prostředí (řekl někdo LawBreakers?).

Vývojáři původně nastavili nižší gravitaci po celé mapě, ale prý se to rychle omrzelo. Vás jejich rozhodnutí ale mrzet nemusí, protože v režimu Arcade a Custom si nižší gravitaci můžete užít na naprosto libovolné mapě. Přesné datum vydání mapy zatím neznáme, ale je k vyzkoušení na PTR serverech.

zdroj: Archiv

Nejnovější články