Nová videa odhalují, jak přišel český Vigor na svět
zdroj: tisková zpráva

Nová videa odhalují, jak přišel český Vigor na svět

28. 7. 2018 15:00 | Video | autor: Patrik Hajda |

E3 byla plná překvapení a jedno hodně nečekané si pro nás připravilo domácí studio Bohemia Interactive. Zničehonic se na nás vyřítil survival Vigor, který je zajímavý hned v několika ohledech – běží na čtvrtém Unreal enginu, je exkluzivitou pro Xbox One, už nabídl hratelnou ukázku a zasazení opouští naši domovinu, jelikož jde o postapo Skandinávii v 90. letech minulého století. Nyní máte možnost nakouknout pod pokličku vývoje díky „making of“ videím.

Že videa o vývoji her nemusí být jen suchým výkladem nesrozumitelných vět nadšených vývojářů, vám dokáží dva úryvky níže. První video se s nevídanou procítěností věnuje tvorbě postav. Uvidíte, jak se z hladké modelíny postupně stane vrásčitý plešoun se spoustou vad na kráse. Vše za doprovodu poklidného komentáře.

Druhé video střídá slova hudbou a v rychlém sledu pokrývá tvorbu scén – od vlastního průzkumu skutečného terénu s pořizováním textur, přes modelování 3D objektů, až po osazování mapy novými assety. Prvky z obou videí si můžete prohlédnout v běhu v našem GamesPlayi, ve kterém Vigor ukázal své světlé i stinné stránky.

Na konci obou videí si pak můžete povšimnout větičky, která láká potenciální zájemce do pražských, brněnských, ale klidně i thajských kanceláří. Pokud hledáte práci v herním průmyslu, můžete zkusit své štěstí v Bohemce a pomoct tam třeba s vývojem Vigoru. Ten vyjde někdy v příštím roce jako free-to-play titul.

zdroj: Archiv

 

zdroj: Archiv

Nejnovější články