Nové DLC pro Call of Duty: Advanced Warfare přinese čtyři mapy a vystřelovací hák
zdroj: tisková zpráva

Nové DLC pro Call of Duty: Advanced Warfare přinese čtyři mapy a vystřelovací hák

25. 3. 2015 11:45 | Video | autor: Honza Konfršt |

Příští týden vyjde druhé "větší" DLC pro Call of Duty: Advanced Warfare s podtitulem Ascendance, které nabídne čtveřici nových map, novou epizodu (mapu) Exo Zombies módu a v neposlední řadě i novou schopnost Exo Grapple, kterou lze ve vybraných MP mapách využít k novému způsobu pohybu či přesunu.

DLC Ascendance vyjde 31. března pro Xbox 360 a Xbox One verze hry, přičemž majitelé ostatních verzí se s největší pravděpodobností dočkají se zhruba měsíčním zpožděním - na to už jsou ale zvyklí.

Co se map týká, Chop Shop nabídne procházku černým trhem v industriálně stylizované symetrické mapě. Mapa Climate nabídne utopistickou vizi člověkem vytvořeného prostředí a stejně jako Chop Shop je mapou střední velikosti. Perplex je mapou menší, ale zato se můžete těšit na vertikální souboje v prostředí až o pěti patrech. Site 244 pak představuje mapu největší, která se odehrává na místě havárie mimozemského korábu u (pro Američany významného) monumentu Mount Rushmore.

DLC rovněž nabídne pokračování epizodického příběhu s technologickým pokrokem vyladěnými exo zombíky. V nové epizodě účinkují Jon Bernthal, Rose McGowan, John Malkovich a Bill Paxton, kteří se v roli zaměstnanců Atlasu musí bránit novým zombie hordám, využívat nové pasti, zbraně atd.

Nové mapy, nové zbraně, novou Exo Zombies epizodu a v neposlední řadě i využití vystřelovacího háku si můžete prohlédnout na záběrech následujícího, jako obvykle mírně ujetého, videa.

zdroj: Archiv

Nejnovější články