Nové povolání v Killzone: Shadow Fall umožní krást zbraně a schopnosti
zdroj: tisková zpráva

Nové povolání v Killzone: Shadow Fall umožní krást zbraně a schopnosti

2. 4. 2014 11:02 | Video | autor: Aleš Smutný |

Prvním velkým DLC (když nepočítáme nové mapy zdarma) pro Killzone: Shadow Fall je Insurgent Pack, který by měl pořádně oživit hratelnost multiplayeru (a vlastně i kampaně). Hlavním přínosem DLC je nové povolání Insurgent, který se z chudého chlapíka s pistolkou může během herního kola pořádně vypracovat.

Insurgent totiž dokáže nepřátelům krást schopnosti (které mají limit na používání) a zbraně, které mu zůstanou i poté, co je zabit. Takže kde byla dříve pistolka, tam může být zbraň, jíž ještě před chvilkou třímal jeho protivník. Navíc zvládne tenhle záškodník ještě hackovat cizí zařízení, což majitele a hlavně celou protivníkovu stranu nepotěší. Taková obranná věž, která si rozmyslí komu je loajální...

Kromě toho dostane každé stávající povolání po jedné schopnosti navíc, takže Assault bude svým elektromagnetickým pulzem znesnadňovat instalaci automatických zařízení, Support svým Tactical Echo bude odhalovat skryté nepřátele a Scout dostane stacionárního hlídacího drona. Pak jsou v Insurgent Packu pro Killzone: Shadow Fall ještě tři nové zbraně (jednou je klasická M82 pro Supporta), dva herní módy a nějaká ta vizuální vylepšení. DLC by už mělo být ke koupi, majitelé Season Passu jej mají samozřejmě zdarma.

zdroj: Archiv

Nejnovější články