Nové video vysvětluje, kdo to vlastně je Rogue Trooper
zdroj: tisková zpráva

Nové video vysvětluje, kdo to vlastně je Rogue Trooper

5. 5. 2017 11:26 | Video | autor: Václav Pecháček |

Nevíte, kdo to je Rogue Trooper? Nevadí. Přiložené video vám důkladně objasní, že se jedná o geneticky vylepšeného supervojáka na nebezpečné misi proti ohromné přesile. A proč by vás to mělo zajímat? Samozřejmě proto, že někdy v blízké budoucnosti vyjde Rogue Trooper Redux, kompletní remaster původní střílečky z pohledu třetí osoby, kterou jste si poprvé mohli zahrát v roce 2006.

Postava Rogue Troopera pochází z britského sci-fi komiksu 2000 AD. Kdo četl, ten ví, že planeta Nu Earth není zrovna příjemné místo. Toxické prostředí, totální válka mezi dvěma nesmiřitelnými nepřáteli, no a také spousta zabijáckých modrých chlapíků s bouchačkami. Těm se říká GIs, tedy Genetic Infantrymen, a jde o elitní jednotky určené k likvidaci koloniálního režimu Nort.

Jenže něco dost spektakulárně pokazí a dojde k obrovskému masakru, po němž zůstane naživu jediný GI – a tím je pochopitelně váš hlavní hrdina. Rogue si na vybavení přilepí mozkové biočipy s vědomím třech padlých spolubojovníků, popadne zbraň a vydá se na cestu za tím jediným, co ho ještě zajímá. Za pomstou.

zdroj: Vlastní

Na konci traileru můžete vidět nový model hlavní postavy. Ten se od toho starého neliší jen vyšší grafickou kvalitou, ale i samotnou podobou – ta prý byla upravena tak, aby více připomínala komiksovou verzi postavy. Vypadá to na nefalšovaný výlet do minulosti. Rogue Trooper Redux vychází na PC, Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch „už brzy“.

Nejnovější články