Nové záběry z hraní Darksiders III bohužel nepůsobí moc přesvědčivě
zdroj: tisková zpráva

Nové záběry z hraní Darksiders III bohužel nepůsobí moc přesvědčivě

13. 7. 2018 15:22 | Video | autor: Adam Homola |

Darksiders III nedávno dostala datum vydání. Hry se dočkáme už letos v listopadu, a díky novým souvislým záběrům z hraní, které mají víc jak jedenáct minut, si můžete udělat docela dobrou představu o nátuře druhého pokračování akčně adventurní série.

S novými záběry z hraní přišlo IGN a uvidíte v nich nejen akci, ale i nějaké jednoduché řešení environmentálních puzzlů, interakci s prostředím, s NPC apod. Hra sice vypadá naprosto kompetentně, ale listopadové vydání pro ni bude zkouška ohněm.

V listopadu totiž vyjde Hitman 2, Fallout 76 a na začátku prosince pak Just Cause 4. Nemluvě o tom, že tou dobou budeme ještě všichni hrát Red Dead Redemption II, které vyjde na konci října.

Obstojí v tak nekompromisní a drsné konkurenci Darksiders III, navíc ještě za plnou cenu? Záběry z hraní sice rozhodně neodrazují, ale na druhou stranu také nijak zvlášť nelákají k okamžitému předobjednání.

Což může být pro vývojáře a vydavatele problém a byla by věčná škoda, kdyby se tahle sympatická a doposud i kvalitní série nechala ušlapat těžkotonážní konkurencí, na kterou ve své váhové kategorii jednoduše nestačí. To ale uvidíme až v listopadu, kdy Darksiders III vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články