Nové záběry z hraní Diabla IV představují druida a čarodějku
zdroj: tisková zpráva

Nové záběry z hraní Diabla IV představují druida a čarodějku

11. 11. 2019 11:30 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Diablo IV se představilo zvědavému světu strašidelným příběhovým trailerem, který předvedl působivou gotickou atmosféru a ukázal nejnovější módní trendy v segmentu plášťů ušitých z lidských vnitřností. A kromě vymazleného CGI videjka se na veřejnost postupně dostávají i záběry přímo z hraní. Server Game Informer po barbarovi zveřejnil další půlhodinu, tentokrát s druidem a čarodějkou v hlavních rolích.

Přestože je Diablo 4 prý teprve v plenkách, časopis Game Informer k němu zveřejnil poměrně obsáhlou sérii preview, kde mimo jiné detailně rozebírá tři zatím oznámené třídy hrdinů. Po barbarovi z minulého týdne, který se soustředí především na boj nablízko, tu máme čarodějku disponující magií živlů. Oheň, blesky, led, příliš se neliší od své předchůdkyně z druhého Diabla.

Paní kouzelnice je samozřejmě ideální pro ty, kdo chtějí bojiště ovládnout především zdálky, má ale pár es v rukávu i pro případy, že se k ní nepřátelé dostanou moc blízko.

Za druida se hraje ještě trochu jinak, může se totiž prakticky lusknutím prstů proměnit ve vlkodlaka, pak v medvěda a pak zase v pána v hábitu. Stejně jako čarodějka se taky kamarádí s elementy, démonickým silám se tedy brání třeba obřími balvany. Nebo vyvoláním bouřky. Přátelí se samozřejmě i se zvířátky, společnost mu dělá smečka vlků nebo hejno havranů, které může proti nepřátelům systematicky poštvávat.

Co vy? Máte mezi třemi již zveřejněnými třídami svého favorita? A které dva další reky byste nejradši viděli v řadách zachránců Sanctuary?

Nejnovější články