Nový trailer ke Call of Duty: Black Ops 4 cílí na PC hráče
zdroj: tisková zpráva

Nový trailer ke Call of Duty: Black Ops 4 cílí na PC hráče

27. 8. 2018 18:15 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Spor milovníků PC a konzolových hráčů je zřejmě nekonečný a nerozřešitelný. V Activisionu na něj vyzráli vskutku šalamounsky a ani se nesnaží předstírat, že by byl zážitek na odlišných platformách totožný. Místo toho servírují hráčům preferujícím počítače trailer na stříbrném podnose – a konzolisté tentokrát mají smůlu.

Takže, co že to tedy vyznavači klávesnice a myši budou mít lepší? Activision pro PC verzi Black Ops 4 slibuje vyváženější hratelnost a lepší pocit ze střelby, což by napadlo snad každého, kdo někdy zkoušel mířit na gamepadu. Thank you, Captain Obvious.

Kromě výše zmíněného bude mít nové Call of Duty nezamčený počet snímků za sekundu, abyste mohli svou novou GeForce RTX podojit na maximum, a podporuje i 4K rozlišení. Coby PC si hráči si můžete navíc namapovat ovládání dle libosti, takže konečně využijete všech osm postranních tlačítek na myši.

zdroj: Archiv

Pokud vás předchozí řádky nalákaly a nemůžete dospat svou dávku virtuální moderní války, během září odstartují testovací kolečka včetně zbrusu nového battle royale Blackout módu. Jako první, 10. září, se do ní v rámci časové exkluzivity dostanou hráči s předobjednávkou na PlayStation 4, takže ne ve všem PC vede. Spolu s Xbox One jejich uzavřená beta startuje 14. září, tedy jen o den dříve před tou otevřenou. Plnohodnotné Call of Duty: Black Ops 4 bez příběhové kampaně, zato s vlastním battle royale pak vychází 12. října letošního roku.

Nejnovější články