Nový trailer na Call of Duty: WWII představuje odboj včetně pražské mapy Anthropoid
zdroj: tisková zpráva

Nový trailer na Call of Duty: WWII představuje odboj včetně pražské mapy Anthropoid

26. 1. 2018 15:20 | Video | autor: Adam Homola |

První velké DLC do loňského Call of Duty: WWII s názvem The Resistance je skoro tady. Debutovat bude na PlayStation 4 už 30. ledna, jen aby se s menším zpožděním dostalo na PC a Xbox One. DLC s sebou přinese novou kapitolu Nazi Zombies, novou misi pro mód War, a hlavně tři nové multiplayerové mapy, z nichž jedna je zasazena do Prahy.

Jednou z velkých novinek celého Call of Duty: WWII byl velkolepě působící mód War, který se díky The Resistance nafoukne o jednu novou misi. Ta nese označení Operation Intercept a pošle vás do boje mimo jiné i s vlakem plným munice.

V první části mise se musíte dostat na vlak, konkrétně ke dvěma celám, ve kterých nepřátelé vězní vaše kolegy odbojáře. Po jejich osvobození přichází na řadu druhá fáze zaměřená na destrukci. Za úkol máte zničit komunikační zařízení, které si budou nepřátelé pečlivě hlídat. Pokud se vám podaří i to, přichází na řadu vlak. Respektive je nejprve potřeba eskortovat tank a s jeho pomocí pak zastavit vlak plný munice.

Jestliže se zrovna zhostíte role těch zlých, budete především bránit. Nepřátelé se vám nesmí dostat k celám s odbojáři, musíte ochránit komunikační zařízení a zajistit, aby se vlak s municí dostal tam, kam potřebuje. Vývojáři tvrdí, že by měla mise nabídnout dostatek prostoru pro souboje v interiérech i exteriérech.

zdroj: Archiv

Nebylo by to DLC ke Call of Duty, kdyby do hry nepřidávalo několik nových map. K těm už toho tvůrci na PS Blogu tolik neřekli, ale alespoň se můžete podívat na několik nových obrázků a přiložený trailer.

K nahlédnutí je i mapa Anthropoid, inspirovaná stejnojmennou historickou operací. Je zasazená do Prahy a měla by nabídnout jednu hlavní prostřední linii rozdělenou řekou, a tím pádem i velký prostor pro vpadnutí nepřátelům do zad. Na své by si měli podle tvůrců přijít i snipeři.

Druhou novou mapou je Valkyrie, inspirovaná Hitlerovým Vlčím doupětem. Bojovat budete v bunkru a kolem něj a celé by to mělo zpestřit ještě několik stacionárních kulometů.

Třetí „novou“ mapou je pak Occupation, jde ale pouze o předělávku mapy Resistance z Modern Warfare 3. Podle vývojářů si tady užijete hlavně souboje na střední vzdálenost a chybět by neměly ani příležitosti pro přepadení.

Nejnovější články