Nový trailer připomíná brzké vydání kooperativního Wolfenstein: Youngblood
zdroj: tisková zpráva

Nový trailer připomíná brzké vydání kooperativního Wolfenstein: Youngblood

10. 6. 2019 16:30 | Video | autor: Adam Homola |

Vývojáři z Machine Games se zanedlouho vrátí a vy se společně s nimi vrátíte do boje proti nacistům. Ameriku vyměníte za okupovanou Paříž, kde se Wolfenstein: Youngblood odehrává. Na tiskové konferenci Bethesdy jsme dostali nový trailer, bokem taky několik obrázků a potvrzení, že hra je opravdu za rohem.

Wolfenstein: Youngblood vyjde už 26. června na PC, PlayStation 4, Xbox One, a dokonce i Nintendo Switch. Vývojáři se ani moc nesnaží distancovat od politického tématu, na rozdíl od kolegů z Ubisoftu. Tady si pro sebe uzmul pódium na několik minut jeden ze šéfů studia Jerk Gustafsson a hned několikrát zdůraznil, že zabíjení nacistů si tady můžete opravdu užít.

Na vlně užívání si přestřelené arkádové akce ostatně jede i nový trailer, který zdůrazňuje jak onu rychlou akci, tak především fakt, že Wolfenstein: Youngblood bude něco jiného. Jak už víme od minulého roku, Youngblood bude kooperativní akcí. Starý známý BJ tentokrát stojí stranou, zatímco do popředí vstupují jeho dvě dcery Soph a Jess.

Celý Youngblood tak můžete hrát buď sami s počítačem řízeným parťákem, nebo s živým kamarádem, od čehož se odvíjí i některé herní prvky, jako je například vzájemná spolupráce při zabíjení nepřítel.

Bethesda na tiskovce na E3 připomněla také loni oznámený Wolfenstein: Cyberpilot, samostatnou VR hru v hlavní roli s hackerem. V jeho kůži se budete nabourávat do nacistických robotů a zabíjet jejich páníčky. Wolfenstein: Cyberpilot vyjde na PC a PlayStation VR už příští měsíc.

zdroj: Archiv

Nejnovější články