Objevují se první videa z hraní karetního Artifactu od Valve
zdroj: tisková zpráva

Objevují se první videa z hraní karetního Artifactu od Valve

5. 9. 2018 14:09 | Video | autor: Patrik Hajda |

O uplynulém víkendu proběhl jeden z mnoha PAXů, tentokrát West, na kterém bylo vlastně vůbec poprvé možné pořídit záběry z hraní chystané karetní hry Artifact. My jsme tam bohužel nebyli, ale pár šťastlivců ano, a tak se všichni můžeme podívat na unikátní systém tří vedle sebe běžících her najednou.

Kanál dotatvru publikoval 15minutový zápas s doprovodným komentářem, díky kterému se úplně neztratíte. Avšak nenahrazuje plnohodnotný tutoriál a nepokrývá veškeré dění na obrazovce, takže se mi nad hlavou objevilo pár otazníků. Nicméně dojem z průběhu jedné herní partie Artifactu si uděláte snadno. A pokud vás nezajímá anglický komentář, pak se níže koukněte na ničím nerušené video od IGN.

Mně už bohužel myšlenka tří herních ploch nepřijde tak zajímavá jako kdysi na papíře. S lehkou nadsázkou to vypadá jako tři rozehrané hry Hearthstonu (s tím rozdílem, že jednotky si nemohou volit cíle) a asi se nenacházím v období, kdy bych chtěl přemýšlet nad trojicí her najednou. Ale nevynáším soudy, Artifact si určitě vyzkouším, až 28. listopadu dorazí na Steam.

Nejnovější články