Obří nášup informací a videí k Mortal Kombat 11
zdroj: tisková zpráva

Obří nášup informací a videí k Mortal Kombat 11

18. 1. 2019 16:35 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Mortal Kombat je mezi bojovkami zavedenou značkou s miliony fanoušků, takže oznámená jedenáctka má sama o sobě dost pozornosti. Nemusí tak ani ničím překvapit, přesto vývojářský livestream odhalil kromě krvavých videí i pár zajímavých informací. Třeba tu o spolupráci s šampionkou UFC Rondou Rousey, která se stala dabérkou jedné z nejstarších tváří celé série, Sonyi Blade.

Livestream pro Mortal Kombat 11 slibuje inovovanou hratelnost, stávající i nové bojovníky, strhující příběh a možnost přizpůsobit si svůj bojový styl víc než kdy dřív. Na pódiu se kromě vývojářů objevila i ona Ronda Rousey: „Jsem odmalička fanynkou Mortal Kombatu a Sonya Blade byla první herní drsňačkou, se kterou jsem se dokázala ztotožnit. A teď ji dabuju, je to pro mě splněný sen, stát se součástí série, s níž jsem vyrůstala.“

zdroj: Archiv

Fanoušci se dočkají i pokračování příběhu o nekonečném boji pozemšťanů proti bohům, démonům a tak podobně. Zapojí se do něj Kronika, hlídačka času a stvořitelka existence. Jedním z nových bojovníků bude Geras, její služebník, který dokáže ovládat čas, ale nepřijdete ani o staré známé, v příběhu hraje roli i Baraka, Raiden, Skarlet, Scorpion nebo třeba Sub-Zero.

Co se přizpůsobování týče, kromě skinů, speciálních schopností a vybavení si budete moct vybrat z několika intro a vítězných filmečků, gest a brutalit. Svou sbírku rozšíříte samotným hraním a vyhráváním.

zdroj: Archiv

Došlo také k odhalení exkluzivní sběratelské edice, která láká především na bustu Scorpionovy masky v životní velikosti. Mortal Kombat se mimo jiné spojil se značkou sportovního oblečení Under Armour a teniskovým designérem Machem a společně vytvořili šest párů bot v limitované edici.

Bojové schopnosti si kromě příběhu a klasického multiplayeru můžete otestovat i v různých výzvách, třeba ve speciálních věžích času, které vás přenesou do předchozích dílů Mortal Kombatu. Brutální komba si budete moct vychutnat na PC, Xbox One a PlayStation 4, kde jedenáctka vyjde 23. dubna. Pokud si ji předobjednáte, dostanete přístup do bety, která startuje 28. března.

zdroj: Archiv

zdroj: Archiv

zdroj: Archiv

zdroj: Archiv

zdroj: Archiv

Nejnovější články