Obsahové balíčky pro multiplayer The Last of Us hýří zoufalou brutalitou
zdroj: tisková zpráva

Obsahové balíčky pro multiplayer The Last of Us hýří zoufalou brutalitou

10. 12. 2014 13:04 | Video | autor: Aleš Smutný |

The Last of Us nebyla jen o strhujícím příběhu Joela a Ellie. Multiplayer se ukázal být jako překvapivě zábavná variace na týmové střílečky z pohledu třetí osoby. Spíše než pobíhání drsných vojáků totiž multiplayer připomíná zoufalé zápasy přeživších, kteří použijí cokoliv po ruce, aby vydrželi zase o den déle. A Naughty Dog právě multiplayer rozšiřuje skrze několik DLC balíčků.

Nejde o nic velkého, spíše připomínku, že tvůrci stále na multiplayer myslí a hodlají jej podporovat. Týká se obou verzí, tedy pro PS3 i PS4, byť do verze pro starší konzoli se několik nových animací nedostalo. Prý už by je paměť PS3 nezvládla. V zásadě jde o několik tematických balíčků, které si můžete koupit, ale k dispozici jsou i jednotlivé předměty či animace.

Mezi balíčky najdete i nové animace popravy protivníka pro devět kategorií zbraní, dále celý balík nových zbraní včetně taktické brokovnice, pistole střílející dávkami, speciální pušky a kuše. Nové schopnosti představí balík Risk Management Survival Skills, který se může hodit ve velmi specifických situacích. Bizarnost světa, který zešílel, asi navodí balík s novými přilbami a čepicemi, zatímco trochu roleplaye si užijete s balíkem gest.

Seznam add-onů včetně cen najdete na oficiálních stránkách Naughty Dog. Rozšíření ale hlavně slouží jako dobrá připomínka, že multiplayer je v The Last of Us zábavný a oplývá unikátní atmosférou, což připomíná i následující trailer.

zdroj: YouTube.com

Nejnovější články