Odstartovala uzavřená beta strategie Battlefleet Gothic Armada 2
zdroj: tisková zpráva

Odstartovala uzavřená beta strategie Battlefleet Gothic Armada 2

6. 12. 2018 16:30 | Video | autor: Patrik Hajda |

Battlefleet Gothic Armada 2 se představila minulý týden velice působivými záběry z bitev, které navíc doprovázel komentář vývojáře. Ten popisoval veškeré dění na obrazovce, kde se to hemžilo maličkými loděmi vylétajícími z obrovských křižníků, mnoha výbuchy a nejrůznějšími efekty lahodícími našim očím. Šlo o první ze dvou videí a pokračování na sebe nenechalo dlouho čekat.

Druhý díl rozboru bojového jádra Battlefleet Gothic Armada 2 je neméně působivý, i když se soustředí na alternativní likvidování soupeřů. Loď nemusíte rozstřílet na součástky. Stačí se zbavit posádky naloděním vlastních vojáků nebo jejich vysátím do vzduchoprázdna. Ale někdy ani to není nutné. Stačí pořádně otřást morálkou kapitána lodi a ten zavelí k ústupu.

Když už se vám povede zbavit vesmírný koráb obsluhy, můžete ho v relativním klidu pro jistotu rozstřílet, nebo si ho přivlastnit pomocí vlastní posádky. Různé frakce nabízejí jiné možnosti alternativní likvidace, ale někdy se o vymazání vašich soupeřů z mapy postará čirá náhoda. Bojiště občas navštíví vesmírní titáni, plasmové bouře, smršť asteroidů a další nenadálé události.

Po předplacení hry na Steamu můžete rovnou naskočit do probíhající uzavřené bety, která skončí 12. prosince. Druhá a poslední uzavřená beta proběhne v lednu s neurčitým začátkem, ale určitým koncem v den vydání Battlefleet Gothic Armada 2 – 24. ledna.

zdroj: Archiv

Nejnovější články