Onlinovka Worlds Adrift předvádí poklidné stavění i líté nebeské souboje
zdroj: tisková zpráva

Onlinovka Worlds Adrift předvádí poklidné stavění i líté nebeské souboje

14. 12. 2016 14:03 | Video | autor: Aleš Smutný |

S online hrami, kde si můžete vesele stavět ze získaných surovin, se roztrhl pytel a stále se nevyprázdnil. Worlds Adrift ovšem z této záplavy vyčnívá díky několika prvkům. Jedním z nich je fakt, že se odehrává v soustavě létajících ostrovů, mezi nimiž se může přemisťovat ať už s pomocí primitivních kluzáků, tak i složitějších létajících stojů, které si musíte nejprve postavit a s nimiž se můžete pouštět do lítých bojů s ostatními hráči.

Samozřejmě nemusíte, to ukazuje první polovina videa, která skoro až září optimistickým objevitelstvím a budovatelským zápalem malých komunit na jednotlivých ostrovech. Nu a pak přijde ta část, kde se tyto malé komunity rozhodnou pustit do boje s jinými malými komunitami.

Místo optimistického objevitelství pak na nebesích září výboje paprsků, exploze lodních částí a když na to dojde, klidně i celých lodí. Vzhledem k tomu, že lodě designujete sami a samozřejmě i stavíte, jejich ztráta obzvlášť bolí. Skvěle samozřejmě působí fakt, že lodě si můžete designovat zjevně hodně svobodomyslně.

Takže jeden hráč je třeba za kormidlem, další mohou obsadit děla, jiný může odrážet cizí abordáž… a pak všichni spadnete ve svém hořícím vraku, protože vás překvapil někdo jiný, případně si prostě válka nevybírá a sebelepší loď padne proti přesile. Jak moc bude celý koncept fungovat je samozřejmě zatím v oblacích. Definitivně se to dozvíme příští rok na PC.

zdroj: Archiv

Nejnovější články