Openworldová akce Generation Zero vás zve do alternativního Švédska 80. let
zdroj: tisková zpráva

Openworldová akce Generation Zero vás zve do alternativního Švédska 80. let

18. 3. 2019 17:30 | Video | autor: Patrik Hajda |

O kvalitách hratelnosti Just Cause 4 by se dalo polemizovat, ale samotný svět spolu s mnoha převážně výbušnými efekty je díky internímu enginu Apex krásný napohled. Zmiňuji to proto, že blížící se novinka Generation Zero běží na stejném enginu. Minimálně kulisa v podobě švédských lesů by tedy mohla stát za to a boj člověka se strojem snad nezklame. Přesvědčíme se o tom velice brzy.

Generation Zero je převážně o otevřeném postapokalyptickém světě jako takovém, hledání nejrůznějšího vybavení a boji s robotickými nepřáteli. To sice nezní bůhvíjak zázračně, ale dá se předpokládat, že kooperace dvou až čtyř kamarádů bude o něco zábavnější než postup osamělého vlka. Ovšem nikdo vás do spolupráce s ostatními nebude nutit.

Hra se kromě výše zmíněného chlubí například simulovanou balistikou, realistickými zvuky, a co je možná nejzajímavější, přetrvávajícím světem. Každý robot plní svůj účel, má naplánovanou nějakou cestu a jen tak se nevytratí.

zdroj: Archiv

Když s nějakým přijdete do křížku, poškodíte ho a následně z boje utečete, může se stát, že po mnoha hodinách hraní na něj opět narazíte a bude v přesně takovém stavu, v jakém jste ho zanechali.

Dalším tahákem hry je soundtrack, který v novém traileru nápadně pomrkává směrem k Terminátorovi.

Generation Zero vychází příští úterý na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One a pro sběratele se objevila jedna nemilá zpráva. Sběratelská edice původně obsahovala dřevěnou sošku koně Dala, ale kvůli zdržení ve výrobě by se nestíhalo zkompletování edice, která proto dorazí bez sošky. Cena sběratelské edice se v důsledku toho snižuje o deset eur.

Nejnovější články