Pár vteřin stačí k potvrzení druhé světové pro Battlefield V
zdroj: tisková zpráva

Pár vteřin stačí k potvrzení druhé světové pro Battlefield V

22. 5. 2018 10:10 | Video | autor: Patrik Hajda |

Spekulace z letošního března se nakonec ukázaly jako pravdivé. Anonymní zdroj VentureBeat tehdy prozradil zasazení dalšího dílu populární střílečky spolu s podivným názvem Battlefield V. EA nyní vypustilo zdánlivě nicneříkající teaser, který ale několika drobnými detaily potvrzuje návrat do druhé světové války.

Na video se podívejte níže a rozhodně od něj nečekejte nic velkého. Prakticky uvidíte pouze pilota z druhé světové války utišujícího přímo vás. Důkaz, který podtrhuje zasazení hry lépe než jeho brýle, se nachází nad jeho hlavou v herním rozhraní – design britské a německé vlajky. Záběr očividně pochází z multiplayeru z módu Conquest, ve kterém znepřátelené strany zabírají důležité body. HUD je v této chvíli jediný prvek, se kterým můžeme nějak pracovat.

Horní panel s ikonami a průběhem zabírání bodů vypadá totožný s tím z Battlefield 1 po funkční stránce, po grafické na mě působí ještě jednodušším a přehlednějším dojmem. Minimapa v levém dolním rohu přechází z kruhu na čtverec (obdélník?) a k asi nejdůležitějším změnám dochází odtud směrem doprava. Počet nábojů a granátů využívá opravdu minimalistické zobrazení a dole uprostřed pak vidíme ukazatel zdraví, který předchůdci chyběl. Pokud vás zajímá víc, nezoufejte. Stačí se jednou vyspat, protože zítra dojde k plnohodnotnému představení Battlefield V.

zdroj: Archiv

Nejnovější články