Pásku k novému megakorporátnímu DLC pro Stellaris přestřihnete už 6. prosince
zdroj: tisková zpráva

Pásku k novému megakorporátnímu DLC pro Stellaris přestřihnete už 6. prosince

21. 11. 2018 10:30 | Video | autor: Adam Homola |

Rozmáchlá vesmírná strategie Stellaris sice vyšla už před dvěma lety, ale znáte Paradox. Ten hry nepouští k vodě tak brzy a Stellaris je toho dalším důkazem. Nový datadisk, respektive velké DLC, do hry vyjde už na začátku prosince. Z názvu MegaCorp si odvodíte, že se vžijete do role šéfa obrovské korporace s cílem vybudovat masivní obchodní síť napříč celou galaxií.

Jak to bude celé vypadat a co hlavního do Stellaris přinese, vám už před měsícem vysvětlil Vašek. Vývojáři teď jen připomínají všechny hlavní body datadisku v čele s masivními městy rozpínajícími se přes celé planety, ale především vydali nové video.

Blížící se vydání DLC vám tak připomíná příběhový trailer. Ten zdůrazňuje, že na regulace se opravdu nehraje, že klíčová je efektivita, volný obchod a masivní investice do průmyslu.

Samozřejmě ne všechno je růžové tak, jak to prezentuje ono oficiální propagační video MegaCorpu, jak trailer naznačuje ve své druhé polovině. Megalomanský kapitalismus tak budete moct rozšiřovat od jedné planety k druhé, dokud nedosáhnete na kraj galaxie, a dokud si všechny nepodrobíte. S tím můžete začít už 6. prosince.

Za připomenutí stojí že Stellaris: MegaCorp není samostatným datadiskem, ale spíše velkým DLC, k jehož hraní je vlastnictví původní hry nezbytné.

Nejnovější články