Ping! Battlefield V přináší nové mapy a chystá se do Pacifiku
zdroj: tisková zpráva

Ping! Battlefield V přináší nové mapy a chystá se do Pacifiku

6. 6. 2019 12:46 | Video | autor: Václav Pecháček |

Ničím jiným než zvukem legendární pušky M1 Garand jsem titulek uvést nemohl. Známé cinknutí sice v novém traileru na čtvrtou kapitolu dodatečného obsahu k Battlefieldu V zazní jen na vteřinku na samém konci, ale stejně je to asi ta nejlepší část už tak nabušeného videa. Kdo byl rozčarovaný z pomalého tempa updatů k druhoválečné střílečce od DICE, pro toho to bude hotový balzám na duši.

Ještě v červnu, konkrétně 27., stihne dorazit nová mapa Al Sundan. Pro tu je charakteristická masivní rozloha vhodná pro boj zdálky, tanky i letadla – pokud jste hráli britskou záškodnickou kampaň Under No Flag, už přibližně víte, co čekat.

V červenci pak dorazí Marita, další ze seriálu bitev o Řecko. V uličkách středomořského městečka se uchytí hlavně pěchotní hráči. A boj zblízka bude hrát hlavní roli i ve dvou srpnových mapách, kde se podíváte na Lofotské ostrovy a do francouzské Provence. V říjnu pak dorazí operace v pařížském metru založená na oblíbené mapě z Battlefieldu 3.

zdroj: Archiv

K tomu dorazí ještě nové skiny včetně dvou elitních, plus řada nových zbraní. Ale jak už jsem předesílal, hlavní je Pacifik. O tom zatím nevíme nic konkrétního, ovšem krátký teaser, v němž se americký voják vrhá na nic netušícího Japonce, vlastně zatím stačí. Víc se toho bezpochyby dozvíme už v sobotu na EA Play, tak si nezapomeňte naladit náš stream.

Nejnovější články