Plants vs. Zombies: Garden Warfare předvádí Gardens & Graveyards mód
zdroj: tisková zpráva

Plants vs. Zombies: Garden Warfare předvádí Gardens & Graveyards mód

18. 12. 2013 13:29 | Video | autor: Aleš Smutný |

Připravovaná multiplayerovka z universa Plants vs. Zombies: Garden Warfare se začíná rýsovat jako solidně vypadající zábava. Samozřejmě, pokud někdo požaduje vojenské střílečky, asi bude zklamán, protože tohle je online střílečka oblečená do kabátku PvZ.

Kdo ale hledá variabilní multiplayerovku, mohl by zde najít nový grál. Primárně jde o to, že různé zombie a rostliny skutečně disponují velmi odlišným stylem hraní, což je vždy velké plus. Navíc, mód Gardens & Graveyards, který se předvádí ve videu uvnitř článku, přináší už vyzkoušenou formulku a modifikuje ji.

...

Půjde o jakousi kombinaci Conquestu a Rushe z Battlefieldu. Mapy budou rozlehlé a ve chvíli, kdy se zombiím podaří obsadit obranný bod kytek, objeví se nový a tak to pokračuje až do posledního, který přinese nějaké nečekané podmínky a další pozměnění celého vzorce.

Ačkoliv vše vypadá až epilepticky barevně a přebarveně, pod barvami se dle mne skrývá solidní herní model, který vezme klasické prvky multiplayerovek a přetaví je do humorného universa. Plants vs. Zombies: Garden Warfare vyjde na X360, Xbox One a PC 20. února.

Nejnovější články