Po PC verzi Heavy Rain přichází i paranormální Beyond: Two Souls
zdroj: tisková zpráva

Po PC verzi Heavy Rain přichází i paranormální Beyond: Two Souls

24. 7. 2019 8:30 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Pařížské studio Quantic Dream nedávno opustilo svůj plán vydávat své hry pouze jako playstationové exkluzivity. Po počítačovém debutu Heavy Rain minulý měsíc tu tedy máme dalšího pána na holení v podobě Beyond: Two Souls, adventurního psychologického thrilleru s Ellen Page a Willemem Dafoe v hlavních rolích.

Oficiální popisek slibuje strhující dobrodružství po celém světě po boku hrdinky Jodie Holmes, která má od narození zvláštní nadpřirozené schopnosti a dokáže komunikovat s bytostmi mimo náš svět. Na své cestě se musí postavit mnoha překážkám a nebezpečí, aby odhalila, kým doopravdy je.

Lukáš před šesti lety z Beyond: Two Souls příliš nadšený nebyl, ve své recenzi tehdy napsal: „Z výborných momentů byste možná poslepovali slušný hodinový díl nějakého paranormálního seriálu, ale jako souvislé vyprávění je Beyond neskutečně přeplácaná ptákovina, jejíž stupiditu horko těžko vyvažují místy vysoké produkční hodnoty. Na ty se ostatně jen hezky dívá, nic víc.“

zdroj: Archiv

Na Epic Games Store se teď tenhle mysteriózní thriller objevuje v kompletní edici s přídavkem Advanced Experiments a s vylepšenou grafikou. Beyond si tak můžete vychutnat ve 4K rozlišení, klidně i na monitoru s poměrem stran 21:9 a v 60 snímcích za sekundu, pokud k tomu máte odpovídající hardware.

Závan mystéria z dílny Davida Cage si můžete vyzkoušet i v bezplatném demu, plná hra vás vyjde na necelých 20 eur (asi 500 korun). Poslední plánovanou ex-exkluzivitou od Quantic Dreamu bude Detroit: Become Human, jehož dema byste se na PC měli dočkat ještě během léta, celé hry pak na podzim.

Nejnovější články