Po vydání kooperačky Strange Brigade zavítáte třeba na Ostrov mrtvých
zdroj: tisková zpráva

Po vydání kooperačky Strange Brigade zavítáte třeba na Ostrov mrtvých

27. 7. 2018 13:32 | Video | autor: Patrik Hajda |

Sice už těch kooperativních stříleček pro čtyři hráče začíná být nějak moc, ale Strange Brigade vypadá zajímavě alespoň zasazením. Pyramidy, pralesy, mumie, egyptští bohové a další exotická havěť s nádechem 30. let minulého století. Jestli se do tohoto světa plného pastí chystáte, pak by vás mohl zajímat dodatečný obsah, který dorazí po vydání formou season passu, ale i zdarma.

Tvůrci ze studia Rebellion hned v úvodu nového videa slibují obsahové updaty zdarma, které se budou objevovat na měsíční bázi. O jejich náplni se ale zatím nemluví, protože teď je potřeba prodat season pass. A ten má rozhodně co nabídnout.

V čele placeného obsahu je nová třídílná minikampaň, která vás protáhne třemi odlišnými prostředími – na prosluněném Ostrově mrtvých po vás půjdou kostliví piráti, další hrozby čekají v Potopeném království, a nakonec zavítáte k Besově pyramidě.

zdroj: Archiv

Kampaň doplní noví hratelní dobrodruzi jako nebeská rebelka Tessie Caldwell nebo Anjali Khan, mstivá lovkyně démonů. Samozřejmostí je i nálož nových zbraní, slušivé oblečky a mocné amulety.

Cena season passu zatím nebyla oznámena, ale vzhledem k rozdílu v ceně standardní a deluxe verze hry, která season pass obsahuje, se bude pravděpodobně pohybovat někde kolem 30 eur. Strange Brigade si můžete předobjednat přímo na Steamu, čímž si zároveň zajistíte přístup k několika exkluzivním zbraním.

Hra vyjde 28. srpna na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články