Podívejte se, jak hláškující hrdina Devil’s Hunt osvobozuje postaršího démona
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se, jak hláškující hrdina Devil’s Hunt osvobozuje postaršího démona

8. 4. 2019 13:44 | Video | autor: Václav Pecháček |

Skoro dvacetiminutové nové záběry z polské akční mlátičky Devil’s Hunt publikum na YouTube příliš neoslnily. Jeden z komentářů to podal následovně: „Je to, jako kdyby God of War a Devil May Cry měli ošklivé a mentálně zaostalé dítě.“ To je podle mě příliš přísný pohled – ačkoliv hra nevypadá tříáčkově, ošklivá určitě není a její démonické zrůdy přímo žadoní o spektakulární zavraždění.

Hra vypráví příběh Desmonda, drsného chlapíka vyznačujícího se arogantními hláškami a ohnivými, démonickými pažemi. Pochopitelně ho vpřed žene pomsta, nějakou roli v celé té šlamastyce hraje i jeho milá… No, důležité je, že mohutně nabančíte silám pekelným, které momentálně válčí proti andělům.

Příběh je založený na románu Equilibrium (v originále Równowaga) od Pawła Leśniaka, takže příběh by snad mohl být pěkný – a je vidět, že autoři si s cutscénami docela vyhráli. Představitel Desmonda je sice na první pohled extrémně nesympatický, ale třeba je to autorský záměr a postupem času si k hrdinovi najdeme cestu, stejně jako si on nachází cestu k uvězněnému démonickému dědovi Agaresovi.

zdroj: Archiv

Video pochází z dema, které se ukázalo na letošním PAX East a varšavští autoři mají spoustu času hru vyladit, než někdy ve třetím kvartálu letošního roku vyjde na PC a konzole. Nový God of War to asi nebude, ale příjemná, dobře vypadající mlátička okořeněná kvalitním vyprávěním by z toho vylézt mohla.

(Mimochodem, prý se podíváte do pekla, Jeruzaléma a Miami. Tímto vyhlašuji soutěž o trojici co nejnáhodnějších vzájemně nesouvisejících lokalit; vítěz obdrží prokletého Bludišťáka.)

Nejnovější články