Podívejte se, jak Sukuba porcuje nepřátele a pojídá nenarozené, máte-li na něco takového žaludek
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se, jak Sukuba porcuje nepřátele a pojídá nenarozené, máte-li na něco takového žaludek

22. 10. 2019 10:39 | Video | autor: Patrik Hajda |

Tvůrci Agony budou asi pořádně zvrácená partička. Po docela nevinných trailerech (na jejich poměry) a twitterovém účtu plném lascivních selfies jsem pomalu nabýval dojmu, že Succubus nebude zas tak nechutná věc. Ale nové záběry z hraní mě profackovaly a utvrdily v tom, že Madmind Studio se nejmenuje Madmind pro nic za nic.

Což o to, porcování nepřátel, na které lákám v titulku, je naprosto v pohodě, koneckonců se s ním setkáváme v mnoha akčních hrách. Sukuba si může vybrat, zda přívaly pekelných lidí rozseká dvěma dýkami, mečem, nebo kosou. Zároveň na ně sesílá ohnivá kouzla a pomocí kopu je přišpendluje na příhodně umístěné bodce, případně je předhazuje všudypřítomným chapadlům. Nechybí ani zpomalené záběry a efektní finishery.

Takhle Succubus působí jako docela normální akční hra v zajímavém prostředí pekla. Ale pak se vám naskytne pohled na zdejší doplňování životů. Vážně, pokud vám nebylo 18 nebo nemáte rádi opravdu nechutné věci, pak se rozhodně nedívejte na video níže ani nečtete zbylé řádky.

zdroj: Archiv

Abyste se po boji dali do pořádku, musíte si najít živou ženu, která je ukřižovaná a zároveň v jiném stavu. Několika údery do jejího břicha se asi snažíte vyvolat předčasný porod, ale když se vám to nepovede, Sukuba si životadárný pokrm jednoduše vlastnoručně vytáhne tudy, kudy by nové děťátko přišlo za běžných okolností na svět.

A protože se tu bavíme o stvoření, které nejde pro sex daleko, nechybí ve videu explicitní styk s náhodným mužem, který leží opodál s předem ztopořeným penisem. Tvůrci se opět snaží šokovat, jen je otázka, zda o to někdo stojí.

Succubus zatím nemá datum vydání.

Nejnovější články