Podívejte se na důkladné představení sezón ve Forza Horizon 4
zdroj: Playground Games

Podívejte se na důkladné představení sezón ve Forza Horizon 4

4. 8. 2018 14:16 | Video | autor: Adam Homola |

Zdá se, že nadcházející Forza Horizon 4 stojí především na dvou věcech. Tou první je online svět se spoustou hráčů a tou druhou není nic jiného než sezóny. Ty by měly “změnit všechno”, jak se nám snažili tvůrci na E3 vtlouct do hlavy. A kdybyste to náhodou zapomněli, připomínají vývojáři praktický dopad sezón na hratelnost v nové sérii dlouhých videí.

V nich nejen že uvidíte doslova hodiny záběrů z hraní, ale především jasně pochopíte, v čem ony sezóny spočívají. Stručně řečeno se s nimi nebude měnit jenom vizuální ztvárnění vašeho okolí, ale i samotná hratelnost – když bude třeba na jaře hodně pršet, bude se vám na mokrých silnicích jezdit jinak než uprostřed suchého léta.

Nejvýraznějším příkladem je pak zima, respektive zamrznutí rybníka, na kterém pak můžete jezdit. Příkladů jak vám s jízdním modelem, závody i prostředím zamávají pravidelně se měnící sezóny je ale víc a v přiložených videích níže vám je už tvůrci sami hezky postupně vysvětlí.

Forza Horizon 4 vyjde už 2. října, a to na PC a Xbox One. Hned při vydání přitom bude součástí postupně se rozrůstajícího Game Passu.

Nejnovější články