Podívejte se na hororovou projížďku inspirovanou Vetřelci v Planet Coaster
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se na hororovou projížďku inspirovanou Vetřelci v Planet Coaster

10. 1. 2018 17:21 | Video | autor: Adam Homola |

Planet Coaster vyšel teprve v listopadu, v recenzi dostal devítku, a teď jsou v něm i Vetřelci, filmová monstra, která byste v jinak mírumilovném simulátoru zábavního parku asi nečekali. Jenže pokud si něco takového zvládnete sami postavit jako Hin Nya, můžete si zajezdit na orbitu a pak sjet expresním výtahem rovnou do pekla – na měsíc LV426.

Hin Nya vytvořil v editoru Planet Coaster zábavní atrakci Aliens: The Ride, která, jak jste už určitě vypozorovali z názvu, vychází z filmu Vetřelci z roku 1986. Na přiloženém videu se můžete podívat na projížďku ikonickými oblastmi z druhého filmu série, a pokud máte film zapsaný v paměti tak nesmazatelně jako já, zaujme vás video už v prvních vteřinách svojí hudbou.

Doufejme jen, že zde nezasáhnou právníci filmového studia, protože Aliens: The Ride používá hudbu, zvuky i hlášky z filmu, což celé atrakci dodává tu správnou atmosféru. Zase tolik hlášek popravdě neuslyšíme, ale některé přeci jen poznáte.

Hezké je především pomrknutí na speciální edici filmu, kdy je v jedné části atrakce jedna věc, kterou ve standardní kinoverzi Vetřelců nenajdete. Schválně jestli ji poznáte… Člověk má ze všech těch ikonických zvuků a hlášek skoro chuť zapomenout na to, co Scott provádí s vetřelčím univerzem v posledních letech, a vyhrabat doma stará DVD.

Nejnovější články