Podívejte se na osm minut nových záběrů z Death Stranding od Kojimy
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se na osm minut nových záběrů z Death Stranding od Kojimy

8. 12. 2017 9:23 | Video | autor: Adam Homola |

Mysleli jste si, že budete po třetím traileru z Death Stranding chytřejší? Smůla. Hideo Kojima nás pořád vodí za nos a za každou cenu se snaží hru jako takovou utajit co nejdéle. Anebo je to, co jsme mohli tentokrát vidět v rámci předávání cen The Game Awards už i něco ze samotné hratelnosti? Nejspíš ještě ne, nicméně to nic nemění na tom, že Death Stranding zůstává stejně zajímavá, jako byla při vydání prvního teaseru.

Tentokrát se nedočkáme ustrašeného del Tora, ani drsného Mikkelsena. Namísto toho se vrací Reedus a společně s ním nenarozené děti, neviditelná a někdy trochu viditelná monstra, zbraně, potopa a černá látka, která není zrovna životadárná.

V traileru se ale nepochybně ukrývá hromada odkazů, pomrknutí a náznaků, které jistě do několika hodin či dnů všemožné internetové komunity v čele s Redditem vydolují, rozeberou a vyprodukují hromady teorií.

zdroj: Archiv

Další trailer, nebo nedej bože první pořádné informace o herní náplni Death Stranding, dostaneme nejspíše až někdy příští rok. Na víkendové akci PlayStation Experience 2017 bych žádné velké detaily už nečekal, a tak se automaticky nabízí příští E3.

Do té doby toho o hře pořád mnoho nevíme, a to ani platformy, ani přibližné datum vydání. Hru samozřejmě vydává Sony, ale nabízí se otázka, na jaký PlayStation tedy Kojima svůj nový titul vydá. Stihne s ním ještě PlayStation 4?

Nejnovější články