Podívejte se na osmičlenný souboj s bossem v Diablu IV
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se na osmičlenný souboj s bossem v Diablu IV

14. 11. 2019 11:20 | Video | autor: Patrik Hajda |

Game Informer zakončuje svou sérii videí z hraní Diabla IV tak, jak končí většina dobrodružství v tomhle krvavém světě – soubojem s bossem. Podívejte se, jak probíhá taková akcička s dalšími hráči, kteří se k vám v rámci sdíleného světa mohou přidat.

Tři novináři z Game Informeru – jmenovitě Ben Reeves, Jeff Cork a Leo Vader (!) – se společně několikrát pustili do obludy Ashava, The Pestilent, která může připomínat draka. Jejich „osamělé“ zápolení ve videu neuvidíte, protože se rozhodli natočit moment, kdy se k nim přidalo dalších pět hráčů.

Ashava tedy ve videu čelí osmi hrdinům a jak zaznívá v doprovodném komentáři, Diablo IV s větším počtem hráčů zvyšuje obtížnost soubojů, které zároveň trvají mnohem déle. Novináři měli na výběr jen tři třídy postav: barbara, druida a čarodějku, jejichž skilly byly uzamčené a nemohli tak vyzkoušet jiné přístupy.

Při souboji s nepřítelem se postupně zaplňuje jeho ukazatel ochromení, který následně způsobí dočasné vyřazení bosse z boje, kdy mohou hrdinové zvesela rozdávat drtivé rány a přiblížit se tak rychleji k vítězství.

Smrt hráče byla v demu velmi benevolentní, za nějakých 5 vteřin se objevil hned vedle bosse, ale takhle to prý v plné hře fungovat nebude. Což je dobře. Za svou zbrklost přece musíte být potrestaní a pět vteřin nezní jako dostatečná penalizace.

Na video z hraní za barbara se podívejte zde, druida a čarodějku najdete tady. Další informace očekávejte v únoru, kdy odstartují čtvrtletní deníčky o vývoji Diabla IV. Zároveň se v následujících týdnech máme dozvědět něco bližšího o systému lootu, na kterém si Blizzard dává opravdu záležet. Datum vydání stále neznáme.

Nejnovější články