Podívejte se na průchod Buckinghamským palácem v ZombiU
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se na průchod Buckinghamským palácem v ZombiU

31. 8. 2012 14:06 | Video | autor: Adam Homola |

Tentokrát žádný trailer nebo vývojářský deníček, ale rovnou záběry z hraní části mise v Buckinghamském paláci. Aneb jak by taky mohl vypadat běžný průchod jednou úrovní v ZombiU. Tenhle ten průchod palácem se ukazoval novinářům před pár týdny na gamescomu, ale teď ho Ubisoft vydal pro širokou veřejnost. Kromě klasické pomalé a lekací hororové hratelnosti, kterou začne typický buckinghamský Beefeater, pak dojde i na trochu střílení a samozřejmě ukázky různého použití tabletového ovladače WiiU.

zdroj: Archiv

Mimo tradičních střelných zbraní má postava ve videu i pěknou kuši s optikou, která se nepřekvapivě používá skrze displej na ovladači. U té kuše vypadá použití gamepadu ještě všelijak, ale při přehrabování se v nalezeném kufru, skenování podlahy nebo při závěrečném ťukání číselného kódu to vypadá opravdu dobře a docela použitelně.

Na nějaké nové informace je průchod palácem skoupý, ale od toho tu byl minulý vývojářský deníček, který radil, jak ve světě ZombiU přežít. A přežívat budeme hned na startu WiiU, což by mělo být prý někdy v listopadu, i když Nintendo vydání své nové konzole zatím důkladně tají.

Nejnovější články