Podívejte se na trailer Ghost Recon Wildlands od režiséra Smrtonosné pasti a Predátora
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se na trailer Ghost Recon Wildlands od režiséra Smrtonosné pasti a Predátora

24. 2. 2017 14:59 | Video | autor: Adam Homola |

Taktická akce Ghost Recon: Wildlands vyjde už 7. března a Ubisoft tak všechny zásobuje jak klasickými trailery, tak povedenými hranými filmečky. O ty se jim navíc nestará žádné béčkový amatér, ale John McTiernan. Ten se do filmové historie zapsal nesmazatelným inkoustem prvním Predátorem a první i třetí Smrtonosnou pastí. McTiernan si teď dává od Hollywoodu trochu pohov, a tak měl čas na natočení několika reklam pro Wildlands.

Těžko říct kolik z jeho rukopisu je na nich je vidět, každopádně povedená videa to určitě jsou. Už v lednu jste mohli vidět zábavné video s kočkou a laserovým zaměřovačem. V tom novém se můžete podívat na drsné praktiky kartelu Santa Blanca, proto kterému budete ve hře stát.

O otevřené betě jsme už psali, a tak jen připomínáme, že si Ghost Recon: Wildlands si může nyní zahrát kdokoliv, kdo má doma PlayStation 4, Xbox One, nebo dostatečné výkonné PC. Otevřená beta běží od včerejška a skončí v pondělí, 27. února. Oproti té nedávné uzavřené nabídne jednu další oblast navíc, a tak pokud se neřadíte ke speedrunnerům, vytěžíte z otevřené bety klidně přes deset hodin hratelnosti.

zdroj: tisková zpráva

Jestliže si betu (ať už uplynulé či tu aktuální) vyzkoušíte a pak si koupíte a zahrajete plnou verzi do 31. března, dostanete jako bonus sérii tří misí odehrávajících se v pevnosti elitní armády Unidad. Hra bude celkově obsahovat 21 provincií a soudě dle té první bude Wildlands nejspíš přetékat obsahem už tak, bez Unidad misí. 

Nejnovější články