Podívejte se na uniklý trailer Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se na uniklý trailer Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

13. 8. 2019 12:00 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Série Plants vs. Zombies se od jednoduché odpočinkové tower defense zvolna přehoupla do žánru stříleček. Ta třetí z nich se podle všeho nebude honosit podtitulem Garden Warfare 3, registrace obchodní známky i uniklý trailer ukazují na název Battle for Neighborville. Věrná slunečnice se spolu s kukuřicí, žaludem, kaktusy a mnohými dalšími hrdiny opět musí postavit mozkožroutské invazi.

Typy rostlinek ani zombíků se od minula nijak zásadně nezměnily, nejen podtitul ale napovídá, že by se nová střílečka Plants vs. Zombies mohla chtít svézt na vlně popularity battle royale. Spíš než Call of Duty teď totiž paroduje Fortnite a jeho ikonické tanečky a barvičky. Změna názvu ale taky může znamenat, že se EA chce vyhnout záměnám s letošním Modern Warfare.

zdroj: Archiv

Uniklá verze traileru, která se poprvé objevila na twitterovém účtu Uncharted Scopes, není definitivní, stejně jako herní záběry v ní. Electronic Arts ale v nedávné době rozesílalo pozvánky do uzavřené alfy titulu ze série PvZ s kódovým označením Picnic na PlayStation 4 a Xbox One, s jistotou tedy existují lidé, kteří už měli možnost si novou střílečku zahrát.

EA taky před pár týdny omylem na chvíli spustila oficiální web, kde slibovala 20 plně přizpůsobitelných tříd postav, jeden sociální hub, tři otevřené lokace a 9 PvP módů včetně 4v4 arény.

Oficiálního oznámení se skoro určitě dočkáme na Gamescomu za dva týdny, samotná Battle for Neighborville by měla vyjít letos na podzim.

Nejnovější články