Podívejte se na záznam vyhlášení České hry roku 2017
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se na záznam vyhlášení České hry roku 2017

2. 6. 2018 19:36 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Ano, my víme, že se rok 2018 už pomalu přehoupává do své druhé poloviny a tohle je vyhlašování nejlepších českých her za ten minulý, přesto se jich najde hned několik, které si vaši pozornost zaslouží. A podobně na tom jsou i některé momenty ze slavnostního galavečera, který se konal minulý týden v pražském divadle Bez zábradlí. 

My z redakce jsme u toho sice byli, ale nyní si vyhlášení můžete zpětně přehrát i vy z pohodlí domova. Večerem provázela moderátorka Radia Wave Bára Šichanová, náš dlouholetý kolega Lukáš Grygar a jejich pohotový pomocník Ruda. Pokud vám nepřebývá hodina času, abyste sledovali celý záznam, najdete kompletní výsledky v samostatném článku.

Nejdojemnějším momentem celého večera pak byl vstup Martina Klímy do Síně slávy, vyhrazené těm nejvýznamnějším osobnostem české herní scény. Velkou část čtenářů a diváků pak nejspíš překvapí, že kromě nepopiratelného podílu na popularitě Dračího doupěte u nás nebo na vývoji Kingdom Come: Deliverance se Klíma nachomýtl i u důležité kapitoly našich moderních dějin.

Nejnovější články