Podívejte se za oponu vývoje Metro Exodus
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se za oponu vývoje Metro Exodus

25. 1. 2019 16:20 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Do vydání očekávaného Metro Exodus zbývají přibližně tři týdny a hra jako taková už je dávno hotová, tím spíš se ale vývojáři můžou soustředit na různou okolní propagaci. V druhé epizodě svého souhrnného deníčku se věnují podrobnostem kolem 4A enginu, ale také zbraním, kterými budete kosit mutanty a další nebezpečenství, co na vás v ruské divočině číhají.

Druhý ze tří vývojářských deníčků obsahuje archivní záběry, fotky a rozhovory s vývojáři, ale i dříve neviděné záběry ze hry. Tentokrát se zaměřují na engine, který si 4A Games tvoří od základů sami, i na ty jednotlivé scény, jež v něm zvládli ztvárnit. Dozvíte se i, jaká reálná místa je k nim třeba inspirovala.

zdroj: Archiv

Tvůrci vám povědí také něco víc o zbraních (což nakousl i nedávný trailer), jejich možnostech přizpůsobení a nějakých detailech, které se během tvůrčího procesu povedly do finální hry vměstnat.

Na první díl vývojářského deníčku se můžete podívat pod článkem, ten finální, třetí, vyjde na začátku února. Samotné Metro Exodus vychází taky v únoru, konkrétně 15., pro PC, Xbox One a PlayStation 4.

zdroj: Archiv

Nejnovější články