Policisté už se třesou na příjezd pouličních závodníků v Need for Speed Heat
zdroj: tisková zpráva

Policisté už se třesou na příjezd pouličních závodníků v Need for Speed Heat

29. 10. 2019 12:45 | Video | autor: Patrik Hajda |

Need for Speed Heat je zřejmě letošní poslední velkou závodní hrou, na kterou se dá těšit, ale jen s obavami. Obavy plynou z předchozího dílu, který byl po herní stránce skvělý, ale hodně špatně uchopené mikrotransakce ho poslaly do kolen. Dočkáme se po letech konečně výborných Need for Speed, které neklopýtnou v žádném směru?

Need for Speed Heat vyjde 8. listopadu, ale už teď se můžete nechat nalákat launch trailerem. Neuvidíte v něm nic jiného než jízdu bokem ulicemi nočního velkoměsta a atmosféru pouličních závodníků, na které si dělá zálusk odhodlaný policista. Nicméně hra se neodehrává pouze v noci, kdykoliv se můžete přepnout do prosluněného dne a vydělávat na nové káry legální cestou.

V souvislosti s videem se EA pustila do zajímavého projektu – launch trailerů na míru hráčům. Pokud jste si vyzkoušeli aplikaci NFS Heat Studio, ve které si můžete ukrátit čas při čekání na plnou hru tuningem aut (přičemž designy můžete následně použít i v plné hře), máte šanci získat vlastní launch trailer s vašimi výtvory. Stačí zde vyplnit váš email a doufat, že si EA vybere právě vás. Do té doby si musíte vystačit s oficiálním videem:

zdroj: Archiv

Nejnovější články