Poslechněte si hudební ohlédnutí za dvěma dekádami konzolí PlayStation
zdroj: tisková zpráva

Poslechněte si hudební ohlédnutí za dvěma dekádami konzolí PlayStation

3. 12. 2014 17:11 | Video | autor: Aleš Smutný |

Jak už jsme psali dříve, Sony slaví dvacet let PlayStation a nezůstává jen u oznámení limitované šedivé edice PS4. Jako nostalgické ohlédnutí za dosavadní historií dnes už legendární značky konzole vydali skrze PlayStation Access osmimiminutové video, které se věnuje herní hudbě. Nečekejte ale nějaké vzpomínání a mluvící hlavy. Místo toho tu jsou hrající a zpívající hlavy.

V osmi minutách si můžete poslechnout kompilaci známých melodií z her, které se na PlayStationu objevily za ony dvě desítky let. Některé jsou notoricky známé, ale myslím, že s jinými budete mít trochu více problémů během identifikace. O své tipy se s námi klidně podělte v diskusi, později, až dost lidí natipuje, se celý seznam objeví u původního videa. A který motiv vám přijde nejlepší? Osobně hlasuji pro Metal Gear.

Celou kompilaci nahrál multiinstrumentalista SquidPhysics, který na svém YouTube kanálu publikuje vlastní cover verze herních a filmových melodií, takže pokud vám tohle téma učarovalo, proklikejte si jeho výtvory. Nejde ale o jedinou akci Sony k výročí. Kupříkladu si můžete do PS4 a PS Vita stáhnout pozadí ve stylu původního PlayStation a zároveň spouští slevy některých titulů pro všechny platformy.

Celý jejich seznam včetně cen a doby, po kterou bude akce běžet najdete zde. Jelikož někdy dosahuje sleva i více než 50 procent, je to ideální chvíle, jak případně doplnit svou sbírku.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články