Poslední DLC k Resident Evil 7 možná ještě překvapí. Konec Zoe odhaluje novou tvář
zdroj: tisková zpráva

Poslední DLC k Resident Evil 7 možná ještě překvapí. Konec Zoe odhaluje novou tvář

18. 10. 2017 14:56 | Video | autor: Patrik Hajda |

V minulém článku jsme se podívali na zoubek DLC Not a Hero, které vyjde zcela zdarma za dva měsíce a nabídne o něco akčnější přístup na poměry hororovky Resident Evil 7: Biohazard. Půlka nového videa je i tentokrát věnována Chrisu Redfieldovi, ale ta druhá odhaluje něco málo z druhého DLC End of Zoe.

Se Zoe se nesetkáváte poprvé. V základní hře s ní v roli Ethana komunikujete pomocí telefonů, které jsou rozesety po ranči rodiny Bakerů. V DLC Daughters pak právě v její kůži odhalíte zrod zla v rodině a v prosinci se dozvíte, jak to s nebohou Zoe nakonec dopadlo.

Zoe se sice nestala fanatickou zrůdou jako její rodinní příslušníci, přesto v sobě nosí kus stejné nákazy. Ta se v úvodu videa začíná projevovat, a protože se podaří nalézt jen jedno sérum, které si navíc píchne někdo jiný, promění se Zoe v cosi velice podivného.

zdroj: Vlastní

Ale to ještě pravděpodobně není titulní konec Zoe, protože v samotném závěru poznáváme novou postavu – tajuplného staršího muže Joea, který bere zuboženou dívku do náruče a přitom ji konejší slovy: „Napravíme to, Zoe. Jsi moje rodina.“ Kterého člena rodiny nám tvůrci zatajili? DLC End of Zoe vyjde 12. prosince jako poslední dodatečný obsah v rámci season passu, ale bude k dostání i samostatně za 15 dolarů.

V ten samý den dorazí i druhé zmiňované DLC Not a Hero, které bude zdarma pro všechny. V něm se vrací ikona série Chris Redfield, aby se po událostech základního příběhu vypořádal se zbývajícími hrozbami. Jeho hlavním cílem je Lucas Baker, další psychopat z ústřední rodiny.

12. prosincem končí příval veškerého obsahu do Resident Evil 7: Biohazard, což hra oslaví vydáním zlaté edice, která v sobě zahrne všechny vydané dodatky.

Nejnovější články